Taekwondo Casper

Taekwondo klub Casper osnovan je u svibnju 2012. godine s ciljem promocije taekwondo sporta kao načina života koji zagovara pravilne životne vrijednosti i utječe na stvaranje snažnog karaktera. Iako taekwondo izuzetno povoljno utječe na zdravlje i kvalitetu života svih dobnih skupina taekwondo klub Casper prvotno je usmjeren na odgoj mladih generacija kroz šport te stvaranje mladih športaša koji žele postići vrhunski nivo taekwondo znanja i pritom ostvarivati vrhunske športske rezultate.

 

Taekwondo klub Casper punopravni je član Zagrebačkog i Hrvatskog Taekwondo saveza a svoje programe provodi uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Članovi kluba treniraju pod stručnim vodstvom trenera Ivana Vidovića, Vedrana Drobine i Kristijana Filipčića, a velika većina članova su već renomirani   natjecatelji, osvajači pojedinačnih i ekipnih plasmana sa gradskih i državnih prvenstava te ostalih tuzemnih i međunarodnih natjecanja.

Kako bi ostvarili zadane ciljeve i rezultate vodstvo kluba potrudilo se stvoriti i osigurati najbolje moguće uvjete za trening svih dobnih skupina. Nase dvorane su klimatizirane te potpuno uređene i opremljene za svaku vrstu treninga. Klub trenutno djeluje na dvije lokacije u Zagrebu(Puževa 5, Kajzerica) i Hrvatskom Leskovcu (prostor mjesne zajednice Hrvatski Leskovac-Trg branitelja Domovinskoga rata 2).

Dvorana 1(Zagreb-Kajzerica)

Dvorana 2 (Hrvatski Leskovac)