17.11.2019.

Objavio | 0 Komentara

25.CROATIA OPEN 2019.


Prošli vikend 09/10.11.2019. održan je 25. CROATIA OPEN na kojem je nastupilo više od 1000 sportaša iz 127 timova koji su prijavljeni kroz klubove i reprezentacije.
Od naših natjecatelja nastupili su Piero Marić i Marko Mutak u kategoriji seniora do 74 kg.
Piero Marić u ždrijebu je postavljen kao 3. nositelj. U prvom kolu je bio bolji od predstavnika Srbije, u drugom kolu pobjeđuje predstavnika Njemačke, u polufinalu svojom najboljom borbom pobjeđuje predstavnika Australije a u finalu tijesno gubi od drugog Australca. Dobar nastup Piera na ovogodišnjem CROATIA OPEN-U.

Nažalost u prvom kolu Marko Mutak kao prvi nositelj gubi od predstavnika Canade na zlatni bod nevjerojatnim spletom okolnosti koje definitivno nisu ono što krasi ovaj sport. Ponovno se susreo sa opremom koja nije na nivou kotizacije od 100 EURA. Bezbroj pogodaka u oklop i kacigu bez registracije bodova, uz program računala koji nije prilagođen pravilima taekwondo do toga da video replay nije vremenski usklađen sa stanjem na semaforu. Žalosno ali istinito. Ponekad se osjećamo kao da smo naručili janjetinu u restoranu a dobili GMO piletinu…
Svaka čast dečkima na dobrim nastupima!!
Ovim natjecanjem smo završili natjecateljsku 2019. godinu i sa puno elana i želje čekamo nove izazove u 2020. godini.

Tkd Casper
Ivan Vidović