09.10.2018.

Objavio | 0 Komentara

13. Kondor Open 2018.

U nedjelju, 07.10. 2018., u Podsusedu u dvorani Sutinska Vrela održao se trinaesti po redu Kondor Open. Na natjecanju je sudjelovalo oko 450 natjecatelja iz 66 klubova. Osamnaest naših Casperovaca okušalo je svoju sreću na borilištima.

U disciplini Kick mala ekipa odnijela je ekipno prvo mjesto u poretku klubova, pri čemu su se zlatom okitili Lorena Peruš, Korana Pavić, Endi Vidović i Antonio Tadić, srebro su osvojili Leon Terzić i Tomo Globan, a naš Julian Vuković je nažalost ostao bez plasmana, ali uz njegov izniman radi i trud na treninzima, velike medalje neće dugo izostajati. Također, naša Korana ponovno je odnijela titulu najbolje natjecateljice u Kicku!

Veliki članovi ekipe odradili su dobre borbe. Prvo mjesto osvojile su Lana Varga i Laura Musulin, drugo mjesto Helena Huzjak i Elena Đuričković, treće mjesto Tena Džinić i Anja Polančec, dok su Ana Rezar, Paola Pap i Arijan Mustapić nažalost svoje natjecanje završili u prvom kolu. Naš Arijan je također zauzeo treće mjesto u natjecanju u formama.

Uz to, naši mlađi kadeti i kadetkinje, zajedno s natjecateljima u Kicku, Casperu su donijeli još jedno ekipno prvo mjesto u mlađim uzrastima!

Čestitamo svim velikim i malim Casperima!